Orionpark

Nu te koop: luxe bedrijfsunits op het gloednieuwe Orionpark op bedrijventerrein De Hemrik! Kijk voor meer informatie op www.orionpark.nl.

Liessent is voorjaar 2024 gestart met de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Orionweg 6 (huidige terrein van Verkeersschool B. Knol) op bedrijventerrein De Hemrik aan de oostkant van Leeuwarden. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 20 bedrijfsunits die voor verschillende doeleinden zoals showroom, werkplaats, opslag en kantoorruimte gebruikt kunnen worden. De units krijgen afmetingen van 94 m2 (allemaal verkocht), 178 m2 en 215 m2 (allemaal verkocht) begane grond vloeroppervlakte.

Bouwnummer 6 is nog beschikbaar. Deze bedrijfsunit heeft een verdiepingsvloer met een  totaal van 356 m2 bvo.

De bereikbaarheid is uitstekend door de ligging van diverse uitvalswegen en de strategische ligging t.o.v. het centrum en de rondweg van Leeuwarden. Daarnaast ligt het station Camminghaburen op loopafstand (1 min.).

De verkoop is gestart! Wilt u meer informatie en de brochure ontvangen?
Laat dan uw gegevens achter en u ontvangt van ons een bericht!

Kijk voor meer informatie op www.orionpark.nl.

De bedrijfsunits in dit bedrijfsverzamelgebouw worden standaard casco opgeleverd met een basispakket aan voorzieningen. Er is de optie tot een verdiepingsvloer, waardoor het totaaloppervlak verdubbeld kan worden. Lees hierover verderop meer.

Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd op een ruime kavel, waarbij iedere unit beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein (afhankelijk van de unitgrootte). Het perceel is goed bereikbaar door een nieuw aangelegde toegangsweg.

Duurzame kwaliteit

De bedrijfsunits hebben een nette en esthetische uitstraling en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Dit luxe en moderne bedrijfsverzamelgebouw wordt met het oog op langdurig gebruik en met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd. Daarnaast worden er zoveel mogelijk duurzame elementen toegepast zoals hoogwaardige isolatie, geen gasaansluiting, voldoende groenvoorziening op het terrein en de voorbereiding voor een elektrische laadpaal. Ook is het plaatsen van zonnepanelen mogelijk, waardoor de energiekosten na genoeg 0 worden.

Met een bedrijfsunit van het Orionpark is je bedrijfsruimte klaar voor de toekomst!

Verdiepingsvloer

De units van 94 m2 worden standaard met een verdiepingsvloer opgeleverd. De grotere units kunnen tegen een meerprijs worden uitgebreid met een verdiepingsvloer, waardoor het totaaloppervlak verdubbeld kan worden:

  • De units van 94 m2 worden standaard met een verdiepingsvloer opgeleverd, waarmee het totaaloppervlak verdubbeld naar 188 m2 (allemaal verkocht)
  • De units van 178 m2 kunnen worden verdubbeld naar 356 m2 (nog 1 beschikbaar).
  • De units van 214 m2 kunnen worden verdubbeld naar 428 m2 (allemaal verkocht).

Bekijk ook projectontwikkeling Bedrijfsunits Einsteinweg
voor een impressie van het eindresultaat!

Wilt u op de hoogte gehouden worden over toekomstige projecten?
Stuur ons een bericht