Orionpark

Liessent start voorjaar 2024 met de bouw van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Orionweg 6 (huidige terrein van Verkeersschool B. Knol) op bedrijventerrein De Hemrik aan de oostkant van Leeuwarden. Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 22 bedrijfsunits die voor verschillende doeleinden zoals showroom, werkplaats, opslag en kantoorruimte gebruikt kunnen worden. De units krijgen afmetingen tussen de 100 en 400 m2 begane grond vloeroppervlakte.

De bereikbaarheid is uitstekend door de ligging van diverse uitvalswegen en de strategische ligging t.o.v. het centrum en de rondweg van Leeuwarden. Daarnaast ligt het station Camminghaburen op loopafstand (1 min.).

Dit project bevindt zich momenteel in de ontwerpfase. Zodra de plannen concreet zijn, gaat de verkoop van start. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Laat dan uw gegevens achter en u ontvangt van ons een bericht zodra er meer bekend is en de verkoop van start gaat.

De bedrijfsunits in dit bedrijfsverzamelgebouw worden standaard casco opgeleverd met een basispakket aan voorzieningen. Er is de optie tot een verdiepingsvloer, waardoor het totaaloppervlak verdubbeld kan worden. Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd op een ruime kavel, waarbij iedere unit beschikt over eigen parkeerplaatsen (afhankelijk van de unitgrootte).

Duurzame kwaliteit

De bedrijfsunits hebben een nette en esthetische uitstraling en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Dit luxe en moderne bedrijfsverzamelgebouw wordt met het oog op langdurig gebruik en met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd. Daarnaast worden er zoveel mogelijk duurzame elementen toegepast zoals hoogwaardige isolatie, geen gasaansluiting, voldoende groenvoorziening op het terrein en de voorbereiding voor een elektrische laadpaal. Ook is het plaatsen van zonnepanelen mogelijk, waardoor de energiekosten na genoeg 0 worden.

Met een bedrijfsunit van Orionpark is je bedrijfsruimte klaar voor de toekomst!

Verdiepingsvloer

De units van 100 m2 worden standaard met een verdiepingsvloer opgeleverd, waarmee een totaaloppervlak van 200 m2 ontstaat. De grotere units kunnen tegen een meerprijs worden uitgebreid met een verdiepingsvloer, waarmee de oppervlakte wordt verdubbeld.

Bekijk ook projectontwikkeling Bedrijfsunits Einsteinweg
voor een impressie van het eindresultaat!

Wilt u op de hoogte gehouden worden over toekomstige projecten?
Stuur ons een bericht