Over Liessent

Liessent B.V. is een betrouwbare en dynamische projectontwikkelaar die zich specialiseert in het ontwikkelen en realiseren van zakelijk vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven. Wij ontwikkelen, verkopen en verhuren bedrijfspanden van hoogwaardige en duurzame kwaliteit op toplocaties. Onze bedrijfsruimtes kenmerken zich door hun multifunctionaliteit, nette uitstraling en duurzaamheid. Stuk voor stuk representatieve gebouwen en ruimtes, waar mensen met plezier werken en productief zijn.

Onze projecten worden ontwikkeld met het oog op de toekomst. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij specialiseren ons in isolatie, verwarmen zonder gas, opwekken van energie en groenvoorzieningen rondom het pand.

Wij ontwikkelen en bouwen in samenwerking met ons netwerk van gespecialiseerde en professionele vakmensen. Door onze ruime ervaring kunnen we goed inspelen op wat zich voordoet en maatwerk leveren. Wij werken nauw samen met architecten, makelaars en ons bouwkundig team, waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie helder. Wij onderscheiden ons door het totaalpakket aan diensten dat wij kunnen leveren. Wij gaan een stap verder en denken graag met u mee.

Wij bouwen tot in detail.

Wij gaan in ons werk voor de beste kwaliteit, bij alles dat we doen. Wij onderscheiden ons door onze heldere communicatie en denken graag met u mee. We zijn flexibel binnen onze projecten en bieden maatwerk aan. En we gaan altijd voor het resultaat dat het beste bij u en uw wensen past!

fancy-check

Vakmensen

Wij ontwikkelen en bouwen in samenwerking met ons netwerk van gespecialiseerde en professionele vakmensen.

flag

Bouwers

Door onze ruime ervaring in de bouw kunnen we goed meedenken, schakelen en maatwerk leveren.

message

Kompanen

Wij werken nauw samen met ons bouwkundig team, waardoor de lijnen kort zijn en de communicatie helder.

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte?

Liessent B.V. is een betrouwbare en dynamische projectontwikkelaar die zich specialiseert in het ontwikkelen en realiseren van zakelijk vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven. Wij ontwikkelen, verkopen en verhuren bedrijfspanden van hoogwaardige en duurzame kwaliteit op toplocaties.

Liessent

Neem direct contact op