Bedrijfsunits: Freark Damwei

Ontwikkelaar

  • Liessent

Locatie

  • Freark Damwei

Totaal gebouwd

  • 4200 m2

Fase 1, 2 en 3

Na een succesvolle fase 1 en 2, is medio 2021 fase 3 van het moderne bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein De Zwette in Leeuwarden opgeleverd, waarmee het nieuwbouwproject volledig is afgerond.

Bouwen met oog op de toekomst

De eigentijdse bedrijfsverzamelgebouwen, gelegen aan bedrijventerrein De Zwette 4 aan de westkant van Leeuwarden, bestaan per gebouw uit 8 nieuw gerealiseerde units. De bedrijfsunits hebben een nette en frisse uitstraling en worden voor verschillende doeleinden zoals kantoorruimtes, werkplaats en opslag gebruikt.

De bedrijfsunits zijn met het oog op duurzaamheid en met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd en opgeleverd. Tevens was het mogelijk om, tegen een meerprijs en naar eigen wens, de unit volledig gebruiksklaar op te laten leveren.

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfsruimte?

Liessent B.V. is een betrouwbare en dynamische projectontwikkelaar die zich specialiseert in het ontwikkelen en realiseren van zakelijk vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven. Wij ontwikkelen, verkopen en verhuren bedrijfspanden van hoogwaardige en duurzame kwaliteit op toplocaties.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over toekomstige projecten?
Stuur ons een bericht