Crossfit Honest

Na de verbouwing

Opdrachtgever

  • Crossfit Honest

Locatie

  • Leeuwarden
  • Freark Damwei

Werkzaamheden

  • Afbouw
  • Installatie
  • Verlichting

Afbouwproject Crossfit Honest

Direct na de oplevering van het bedrijfsverzamelgebouw Freark Damwei fase 1, is Liessent gestart met de afbouw van de nieuwe sportruimte van Crossfit Honest. Het ontwerp en de gehele indeling is getekend door onze architect, welke, na goedkeuring van de opdrachtgever, is gerealiseerd.

Twee geschakelde bedrijfsunits

De onderneming Crossfit Honest heeft twee bedrijfsunits, die met elkaar geschakeld zijn. Doordat de scheidingswand tussen de units niet geplaatst is, zijn de twee units samengevoegd tot een grote ruimte. Hierdoor heeft het pand een totale oppervlakte van 340 m2 op de begane grond. Ruim 240 m2 van deze benedenruimte wordt benut als sportruimte, de overige meters worden gebruik als koffieruimte, ontvangsthal en toiletten. Ook de trap naar de eerste verdieping is hier geplaatst.

Op de verdieping zijn verschillende afbouwwerkzaamheden uitgevoerd, waardoor er ruimte is gecreëerd voor twee kantoren, een behandelkamer, twee doucheruimtes en een kleedkamer.

In de wanden op de begane grond en de verdieping zijn grote ramen opgenomen, waarmee een royale doorkijk van en naar de sportruimte is gecreëerd. De volledige installatie en de verlichting zijn ook door Liessent verzorgd.

Tijdens de verbouwing
Voor de verbouwing
Wilt u op de hoogte gehouden worden over toekomstige projecten?
Stuur ons een bericht