Groen Field Marketing en Shop Support

Opdrachtgever

  • Groen Field Marketing
  • Shop Support

Locatie

  • Leeuwarden
  • Freak Damwei

Werkzaamheden

  • Wanden en plafonds
  • Installatie
  • Verlichting
  • Glazen wanden

Afbouwproject

Deze twee ondernemingen zijn gevestigd in een bedrijfsunit, waarvan Liessent de gehele afbouw mocht realiseren. Het tekenwerk is, in overleg met de opdrachtgever, verzorgd door onze architect. Omdat onze architect het gehele bedrijfsverzamelgebouw ook ontworpen heeft, was alle maatvoering bekend en kon er snel een ontwerp op papier worden gezet.

 

Veel daglicht

Het belangrijkste uitgangspunt voor de kantoren was veel daglicht in alle ruimtes. Om dit te realiseren, zijn er twee lange glazen wanden geplaatst.

Op de begane grond is een compacte entree gemaakt, waardoor de bovenverdieping bereikbaar is zonder de bedrijfsruimte/werkplaats te hoeven passeren. De begane grond is opgedeeld in twee ruimtes: de opslagruimte en showroom. In de wand die beide ruimtes opdeelt, zijn twee openslaande deuren geplaatst. Op deze manier zijn beide ruimtes toegankelijk met een palletwagen. Ook is er een toilet gerealiseerd op de begane grond.

Op de verdieping is een grote ruimte met keuken gecreëerd, welke doorloopt in een lange gang. In deze ruimte staat een grote tafel, die gebruikt wordt tijdens de pauzes maar ook dienstdoet als vergadertafel. De hal is volledig uitgevoerd met glazen wanden, waardoor het daglicht vrij spel krijgt tussen de kantoorruimtes.

Vanuit de hal is eveneens het voorportaal van een dubbeltoilet bereikbaar. In het voorportaal en de toiletten zijn de vloeren voorzien van grote vloertegels en ook de wanden zijn betegeld tot een hoogte van 120 cm. Dit geeft niet alleen een nette uitstraling, maar is ook functioneel met schoonmaken.  

Middels de lange gang met glazen wanden, is er toegang tot twee ruime kantoren. In beide kantoren is rekening gehouden met genoeg stopcontacten en vaste internetaansluitingen. De plafonds zijn uitgevoerd in systeemplafonds. Hiermee wordt de ruimte niet alleen thermisch geïsoleerd, maar wordt eveneens de akoestiek verbeterd.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over toekomstige projecten?
Stuur ons een bericht